Zorgboerderij De Eekhoeve

Zorgboerderij de Eekhoeve in Veenendaal biedt dagbesteding aan zowel volwassenen als ouderen. De omgeving, het werk en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat onze deelnemers zich snel thuis voelen.

Onze zorg

Wij bieden zorg waar iedereen zich prettig bij voelt en die aansluit bij de behoeften van de deelnemers. Naast dagopvang aan ouderen en volwassenen met dementie, psychische en lichamelijke klachten kan ook een reden zijn dat u behoefte heeft aan sociale contacten of dat de mantelzorger ontlast dient te worden.

Voor wie?

Zorgboerderij De Eekhoeve biedt dagbesteding aan zowel volwassenen als ouderen met:

  •   een verstandelijke of lichamelijke beperking
  •   psychische of psychiatrische problemen
  •   een burnout
  •   een autistische stoornis
  •   niet-aangeboren hersenletsel
  •   dementie
U bent welkom
De voortuin van zorgboerderij de Eekhoeve in Veenendaal
Eekhoeve_Zorg_05

Zorg op maat

Er wordt voortdurend gekeken naar de mogelijkheden en interesses van onze deelnemers. We bieden dagbesteding in een gemêleerde groep deelnemers, we werken aan doelen, geven structuur en regelmaat, we hebben re-integratie mogelijkheden en geven afwisseling in de activiteiten.

Op onze ouderengroep organiseren we een aantal vaste activiteiten: warme maaltijd voorbereiden, werken in de moestuin, wandelen, geheugentraining en sport en spel.

 

Activiteiten

Op de volwassenengroep werken de deelnemers met onze boerderijdieren, onderhouden de tuin en doen onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast behoort werken in de productie ook tot de mogelijkheden. Op de dinsdag- en donderdagochtend wordt er onder begeleiding van een professional gesport en op donderdagmiddag staan er creatieve activiteiten op ons programma.

 

 

Sporten op de Eekhoeve
biljarten op de Eekhoeve

Aanmelden

Onze zorgboerderij staat bekend om haar huiselijke, gemoedelijke en ontspannen sfeer. Zelf ervaren? Maak gerust een vrijblijvende afspraak om de sfeer te proeven en de mogelijkheden door te spreken.

Iedereen met een indicatie kan zich aanmelden voor dagbesteding op onze zorgboerderij. Samen bekijken we welke dagbesteding het beste bij de deelnemer past.

Onze zorgboerderij heeft het keurmerk 'Kwaliteit laat je zien'.

Download onze algemene voorwaarden

Vrijwilligers gevraagd

Op Zorgboerderij de Eekhoeve verricht een grote groep vrijwilligers allerlei hand- en spandiensten. Wilt u ons ook helpen? Laat het ons weten.

Helpt u mee?
Jeu de boules op zorgboerderij de Eekhoeve in Veenendaal
De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

zorgboerderij@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561