De locatie in Veenendaal voor vergaderingen & borrels & cadeaupakketten

Wist u dat u ook voor uw vergadering, brainstorm of workshop bij ons terecht kunt? Daarnaast zijn we ook specialist in het maken van kerstpakketten en relatiegeschenken boordevol producten met de allerbeste smaak, kwaliteit en een goed verhaal.

U bent welkom

Beleef de boerderij

Op de Eekhoeve is veel te zien. Combineer de dag met een informatieve rondleiding over de boerderij, kies voor een workshop of pluk in de zomer maanden een mooie bos bloemen in onze pluktuin of neem een kijkje bij de dieren.

En combineer uw vergadering met een smaakvolle lunch of sluit de dag af met een borrel met allerlei boerendelicatessen uit onze Landwinkel.

Cadeaupakketten en relatiegeschenken

Voor originele kerstpakketten en smaakvolle cadeaupakketten kunt u terecht in onze Landwinkel. Bij iedere gelegenheid geschikt. Bijvoorbeeld als verrassing bij een jubileum of om een zieke collega een hart onder de riem te steken.

Stel zelf uw pakket samen

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw cadeaupakket zelf samen te stellen. Of laat uw collega’s of relaties zélf een uniek kerstgeschenk uitzoeken in onze landwinkel. Iedereen kan tijdens deze shopbeleving naar eigen wens allerlei heerlijke boerendelicatessen verzamelen!

Vergaderlocatie of bedrijfsborrel

Op zoek naar een centraal gelegen locatie voor een inspirerende zakelijke meeting? Huur dan ons Theehuis! Mogelijk op maandag en dinsdag. Combineer bijvoorbeeld uw vergadering met een lunch, borrel of een activiteit. Neem een kijkje bij onze arrangementen.

Dat wordt smullen

Persoonlijk cadeau

Op de Eekhoeve wordt Veens Kaatje gemaakt. Een eierroom met een heerlijke volle smaak. Laat een persoonlijke tekst of groet op het etiket van een potje met Veens Kaatje of Choco Kaatje zetten En geef een echt persoonlijk cadeau. Vraag naar de mogelijkheden.

De Eekhoeve is de locatie voor uw vergadering & borrels & relatiegeschenken

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

landwinkel@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561