De locatie in Veenendaal voor borrels & cadeaupakketten

Wist u dat u ook voor uw borrel bij ons terecht kunt? Daarnaast zijn we ook specialist in het maken van kerstpakketten en relatiegeschenken boordevol producten met de allerbeste smaak, kwaliteit en een goed verhaal.

U bent welkom

Beleef de boerderij

Op de Eekhoeve is veel te zien. Combineer de dag met een informatieve rondleiding over de boerderij of pluk in de zomer maanden een mooie bos bloemen in onze pluktuin of neem een kijkje bij de dieren.

En combineer uw bedrijfsborrel met een smaakvolle lunch of geef een cadeau met allerlei boerendelicatessen uit onze Landwinkel.

Cadeaupakketten en relatiegeschenken

Voor originele kerstpakketten en smaakvolle cadeaupakketten kunt u terecht in onze Landwinkel. Bij iedere gelegenheid geschikt. Bijvoorbeeld als verrassing bij een jubileum of om een zieke collega een hart onder de riem te steken.

Stel zelf uw pakket samen

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw cadeaupakket zelf samen te stellen. Of laat uw collega’s of relaties zélf een uniek kerstgeschenk uitzoeken in onze landwinkel. Iedereen kan tijdens deze shopbeleving naar eigen wens allerlei heerlijke boerendelicatessen verzamelen!

Bedrijfsborrel

Op zoek naar een centraal gelegen locatie voor een bedrijfsborrel? Kom dan naar ons Theehuis!

Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons theehuis'Bij Kees&Sien'. Kom genieten van vers gezette koffie en de onweerstaanbare geur van huisgemaakte appeltaart. Uiteraard serveren wij ook een overheerlijke lunch of high tea.

Dat wordt smullen

Persoonlijk cadeau

Op de Eekhoeve wordt Veens Kaatje gemaakt. Een eierroom met een heerlijke volle smaak. Laat een persoonlijke tekst of groet op het etiket van een potje met Veens Kaatje of Choco Kaatje zetten En geef een echt persoonlijk cadeau. Vraag naar de mogelijkheden.

De Eekhoeve is de locatie voor uw borrels & relatiegeschenken

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

landwinkel@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561