Smikkelen in het Theehuis

Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons theehuis

'Bij Kees&Sien'. Kom genieten van vers gezette koffie en de onweerstaanbare geur van huisgemaakte appeltaart. Uiteraard serveren wij ook een overheerlijke lunch of high tea.

In ons theehuis koken en bakken wij zoveel mogelijk met verse producten zo van de boerderij. Bijvoorbeeld met verse groenten, fruit en vlees van de Hereford runderen bereiden we heerlijke soepen, taarten, salades en broodjes.

Onze menukaart

Heb je iets te vieren of wil je iets bijzonders? Dan zijn onze smulmomenten echt een aanrader. Bijvoorbeeld onze 'boeren' smulmoment met een hartige en zoete lekkernijen inclusief onbeperkt thee of twee kopjes koffie. Dat is echt genieten!

High tea

Geniet Bij Kees & Sien van het boergondische goede leven met een heerlijke high tea vol met smaakvolle,
huisgemaakte en verse producten.
Een high tea van Kees en Sien bestaat uit 4 gangen en kost €26 p.p. Ben je vegetarisch, veganistisch of heb je een gluten- of lactoseallergie? Geef dat ruim optijd aan, dan houden wij hier rekening mee, zodat ook jij lekker kan genieten!

Let op! Wij serveren onze high tea uitsluitend binnen in ons theehuis. Een high tea op het terras is niet mogelijk. 

Het is nu ook mogelijk om een high tea vol lekkernijen bij ons te komen afhalen om thuis hiervan te genieten. Bestellen kan telefonisch via het theehuis of via www.eekhoeveonline.nl.

Wist je dat…

je bij Kees & Sien ook je eigen feestje kunt vieren? Een verjaardag, kerstborrel of huwelijksfeest… Alle wensen zijn bespreekbaar, we denken graag met je mee. Heb je een kraamfeest of babyshower, dan kleden we onze hapjesplanken aan in het…

Lees verder
Theehuis bij Kees en Sien in op de Eekhoeve in Veenendaal
Verse koffie

In de weilanden rond de boerderij staan onze Hereford runderen. Deze runderen krijgen alle tijd voor een goed en gezond leven tussen het sappige gras. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen bij onze dieren in de stal of in onze beleeftuin vol groente, fruit en bloemen. Het prachtige uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug rond Veenendaal krijg je er zomaar bij!

Openingstijden

Ons theehuis is open op dinsdag t/m zaterdag van 9:30-17 uur, onze ijsstal is open vanaf 9:30 uur voor koffie/thee, gebak en ijs

Theehuis Bij Kees&Sien

Dijkstraat 115, Veenendaal

theehuis@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561