Smikkelen in het Theehuis

Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Kom genieten van vers gezette koffie en de onweerstaanbare geur van huisgemaakte appeltaart. Of smul van een boerenijsje of een high tea.

In ons theehuis koken en bakken wij zoveel mogelijk met verse producten zo van de boerderij. Bijvoorbeeld met verse groente en fruit uit onze beleeftuinen. En daar maken we heerlijke soepen, taarten, salades en broodjes van.

Bekijk onze menukaart

Heeft u iets te vieren? Of wilt u iets bijzonders? Dan zijn onze smulmomenten echt een aanrader. Bijvoorbeeld onze 'boeren' smulmoment met een hartige en zoete smikkelplank en onbeperkt thee of twee kopjes koffie.

En kent u onze smikkelplanken al? Gevuld met diverse specialiteiten van de boerderij vanaf twee personen. Dat is echt smullen!

Datwordtsmullen

Naast de kaart in ons Theehuis.

De maand september staat in het teken van ons nieuwe product Veens ChocoKaatje. Onze bakker heeft daar dan ook een heerlijk gebakje van gemaakt.  Daarnaast vindt er op 29 september…

Lees verder
Koffie en thee in Theehuis op de Eekhoeve
Verse koffie

In de weilanden rond de boerderij staan onze Hereford Koeien. Deze koeien krijgen alle tijd voor een goed en gezond leven tussen het sappige gras. En natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen bij onze dieren in de stal of in één van de beleeftuinen. Vol groente, fruit en bloemen.  En het prachtige uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug rond Veenendaal, dat krijgt u er zomaar bij!

Openingstijden

We zijn woensdag t/m zaterdag geopend van 9:30 - 17:00 uur. Onze keuken sluit om 16:00 uur. (in de maanden juli en augustus zijn we ook op dinsdag geopend)

Theehuis Bij Kees&Sien

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

theehuis@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561