Smikkelen in het Theehuis

Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons theehuis

'Bij Kees&Sien'. Kom genieten van vers gezette koffie en de onweerstaanbare geur van huisgemaakte appeltaart. Uiteraard serveren wij ook een overheerlijke lunch of high tea.

Helaas is ons Theehuis gesloten tijdens de lockdown. Wil je thuis genieten? Bestel via onze webshop heerlijke broodjes, een high tea of boerendelicatessen of kom langs in onze Landwinkel.

In ons theehuis koken en bakken wij zoveel mogelijk met verse producten zo van de boerderij. Bijvoorbeeld met verse groenten, fruit en vlees van de Hereford runderen bereiden we heerlijke soepen, taarten, salades en broodjes.

Onze menukaart

Heeft u iets te vieren of wilt u iets bijzonders? Dan zijn onze smulmomenten echt een aanrader. Bijvoorbeeld onze 'boeren' smulmoment met een hartige en zoete lekkernijen inclusief onbeperkt thee of twee kopjes koffie. Dat is echt genieten!

High tea afhalen

Het is nu ook mogelijk om een high tea vol lekkernijen bij ons te komen afhalen om thuis hiervan te genieten. Bestellen kan telefonisch via het theehuis.

U bent welkom

Coronamaatregelen op de Eekhoeve

Per 18 december heeft de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd. Maatregelen die een bezoek aan de Eekhoeve kunnen veranderen. Via deze weg willen we jullie hier meer informatie over geven. Het dragen van een mondkapje in de Landwinkel is verplicht. Houdt…

Lees verder
Koffie en thee in Theehuis op de Eekhoeve
Verse koffie

In de weilanden rond de boerderij staan onze Hereford runderen. Deze runderen krijgen alle tijd voor een goed en gezond leven tussen het sappige gras. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen bij onze dieren in de stal of in onze beleeftuin vol groente, fruit en bloemen. Het prachtige uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug rond Veenendaal krijgt u er zomaar bij!

Openingstijden

Ons theehuis is open op dinsdag t/m zaterdag van 9:30-17 uur, onze ijsstal is open vanaf 9:30 uur voor koffie/thee, gebak en ijs

Theehuis Bij Kees&Sien

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

theehuis@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561