Smikkelen in het Theehuis

Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons theehuis

'Bij Kees&Sien'. Kom genieten van vers gezette koffie en de onweerstaanbare geur van huisgemaakte appeltaart. Uiteraard serveren wij ook een overheerlijke lunch of high tea.

In ons theehuis koken en bakken wij zoveel mogelijk met verse producten zo van de boerderij. Bijvoorbeeld met verse groenten, fruit en vlees van de Hereford runderen bereiden we heerlijke soepen, taarten, salades en broodjes.

Onze menukaart

Wij koken en bakken zoveel mogelijk met producten van de boerderij of uit onze Landwinkel. Zoals kaas van de boerderij, vlees, eieren, groente en fruit uit de moestuin en diverse boerendelicatessen. Bijna alles op onze menukaart is huisgemaakt!

Iets te vieren?

Heb je iets te vieren of wil je iets bijzonders? Er is bij ons veel mogelijk! Of het nou gaat om een babyshower, jubileum of verjaardag. Neem contact op met lisette@eekhoeve.nl voor de mogelijkheden.

High tea

Geniet Bij Kees & Sien van het boergondische goede leven met een heerlijke high tea vol met smaakvolle,
huisgemaakte en verse producten.
Een high tea van Kees en Sien bestaat uit 4 gangen en kost €27,50 p.p. Ben je vegetarisch, veganistisch of heb je een gluten- of lactoseallergie? Geef dat ruim optijd aan, dan houden wij hier rekening mee, zodat ook jij lekker kan genieten!

Let op! Wij serveren onze high tea uitsluitend binnen in ons theehuis. Een high tea op het terras is niet mogelijk. 

Boerencatering

Verwen je collega's of zakenpartners met een heerlijke boergondische lunch van de Eekhoeve. Verse belegde broodjes of een salade met een lekker sapje of goed glas boerenmelk. Wat wil je nog meer?! Laat de lunch bezorgen of kom het afhalen.

High tea voor thuis

Het is nu ook mogelijk om een high tea vol lekkernijen bij ons te komen afhalen om thuis hiervan te genieten. Bestellen kan telefonisch via het theehuis of via www.eekhoeveonline.nl.

Theehuis Eekhoeve

Toe aan een nieuwe werkplek? Kom werken bij de Eekhoeve!

Keukenteam Theehuis ‘Bij Kees & Sien’ zoekt jou voor 16, 24 of 40 uur.  Het team van de Eekhoeve is opzoek naar iemand die mee wil bouwen aan een fantastisch stukje Theehuis ‘Bij Kees & Sien’. Ben jij creatief in…

Lees verder
Theehuis bij Kees en Sien in op de Eekhoeve in Veenendaal
Verse koffie

In de weilanden rond de boerderij staan onze Hereford runderen. Deze runderen krijgen alle tijd voor een goed en gezond leven tussen het sappige gras. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen bij onze dieren in de stal of in onze beleeftuin vol groente, fruit en bloemen. Het prachtige uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug rond Veenendaal krijg je er zomaar bij!

Openingstijden

Ons theehuis is open op dinsdag t/m zaterdag van 9:30-17:00 uur.

Theehuis Bij Kees&Sien

Dijkstraat 115, Veenendaal

theehuis@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561