Smikkelen in het Theehuis

Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons theehuis 'Bij Kees&Sien'. Kom genieten van vers gezette koffie en de onweerstaanbare geur van huisgemaakte appeltaart. Uiteraard serveren wij ook een overheerlijke lunch of high tea.

Tip: U kunt nu ook een lunch of high tea uit ons Theehuis laten bezorgen of afhalen! Bestel via onze webshop of bel 0318-550561.

In ons theehuis koken en bakken wij zoveel mogelijk met verse producten zo van de boerderij. Bijvoorbeeld met verse groenten, fruit en vlees van de Hereford runderen bereiden we heerlijke soepen, taarten, salades en broodjes.

Onze menukaart

Heeft u iets te vieren of wilt u iets bijzonders? Dan zijn onze smulmomenten echt een aanrader. Bijvoorbeeld onze 'boeren' smulmoment met een hartige en zoete lekkernijen inclusief onbeperkt thee of twee kopjes koffie. Dat is echt genieten!

High tea afhalen

Het is nu ook mogelijk om een high tea vol lekkernijen bij ons te komen afhalen om thuis hiervan te genieten. Bestellen kan telefonisch via het theehuis.

Dat wordt smullen
Boerderijplank met hartige hapjes van theehuis ´bij Kees&Sien' in Veenendaal

Bestellen bij ons theehuis? Dat kan!

Helaas is ons theehuis de komende tijd weer gesloten, maar dat betekent niet dat u niet van onze lekkernijen kunt genieten. U kunt nu namelijk de volgende dingen bij ons bestellen om af te halen: – Siens theemoment (bestaande uit thee,…

Lees verder
Koffie en thee in Theehuis op de Eekhoeve
Verse koffie

In de weilanden rond de boerderij staan onze Hereford runderen. Deze runderen krijgen alle tijd voor een goed en gezond leven tussen het sappige gras. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen bij onze dieren in de stal of in onze beleeftuin vol groente, fruit en bloemen. Het prachtige uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug rond Veenendaal krijgt u er zomaar bij!

Openingstijden

We zijn dinsdag t/m zaterdag geopend van 9:30 - 17:00 uur. Onze keuken sluit om 16:00 uur.

Theehuis Bij Kees&Sien

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

theehuis@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561