Salade Caprese à la Wilma

INGREDIËNTEN

  • krop sla
  • 1 bol mozzarella
  • 1 tomaat
  • 1 komkommer
  • 2 plakjes serranoham
  • handje pecannoten
  • balsamicodressing
  • 1/4 meloen
  • evt. pesto

 

Bereiding

Was de sla goed en snijd fijn. Snijd de tomaten en de komkommer door de helft en vervolgens in halve plakjes. Je hoeft niet de hele komkommer te gebruiken. Snijd de mozzarella in fijne stukjes. Trek de serranoham uit elkaar in kleine stukjes (snijden kan ook). De meloen snijd je in blokjes.

Rooster in een pan zonder olie de pecannoten tot ze iets verkleuren.

Doe de sla in een kom en meng evt. met een theelepel pesto en een scheutje olijfolie. Strooi hierover de komkommer, tomaat, mozzarella en meloen. Verdeel het mooi.

Verdeel hierover nog de pecannoten en maak de salade af met de balsamico dressing. Strooi nog een beetje peper en zout erover en je kunt aan tafel!

EETSMAKELIJK!