Gevulde kiprollade 

Gevulde kiprollade 

4 stuks

bakje Boer’n dip
4  kipfilets
Potje kersen-cranberryjam
2 theelepels paprikapoeder

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de kipfilets op een snijplank en leg hier folie of bakpapier overheen. Sla met een koekenpan op de kipfilets, totdat deze mooi dun zijn. Smeer de kipfilets in met Boer’n dip en de jam. Je kan zelf bepalen hoeveel vulling je gebruikt, als je de kip nog maar wel op kunt rollen. Breng op smaak met peper en zout.

Rol de kipfilet voorzichtig op en knoop ze vast met speciaal keukentouw of gebruik cocktailprikkertjes. Bestrooi de buitenkant van de kipfilets met de paprikapoeder en breng op smaak met peper en zout.

Verwarm een beetje olie in de koekenpan en bak de kipfilets rondom bruin. Leg ze vervolgens in een ovenschaal en scheep een beetje olie uit de pan erbij. Bak voor ongeveer 20-25 minuten in de oven, totdat de rollade gaar is.