Broodje beefburger

INGREDIËNTEN

  • beefburgers
  • brioche bollen
  • plakken zomermelange kaas
  • sla
  • komkommer
  • rode ui
  • tomaat
  • bakje Boer’n dip

BEREIDING

  • Steek de BBQ aan en leg de beefburgers op de BBQ als deze op temperatuur is. Bak de beefburgers voor ongeveer 5 minuten, of tot ze gaar zijn.
  • Snijd de rode ui in halve ringen. Was de sla. Snijd de komkommer en de tomaat in plakken.
  • Snijd de brioche bollen door midden en besprenkel de beide helften met olie (truffelolie is een echte aanrader!). Als de beefburgers bijna klaar zijn, leg je de halve brioche bollen ook kort op de BBQ en leg je een plak zomermelange kaas op de burgers.
  • Smeer de onderkant van de brioche bol in met Boer’n dip en leg hier wat sla en een plak zomermelange kaas op. Vervolgens beleg je het broodje met de tomaat, rode ui en komkommer. Leg hierop de beefburger met kaas en maak dit af met nog een beetje Boer’n dip en de bovenkant van de brioche bol.