Broccoli stamppot met kip en pesto

Ingrediënten uit onze Landwinkel: 

  • 500 gram kruimige aardappels
  • 1 stronk broccoli
  • 2 kipfilet
  • 4 eetlepels pesto
  • 50 gram ongezouten noten

Ingrediënten uit uw eigen keuken:         

  • Snuf peper en zout
  • Eventueel eetl creme fraiche

Bereidingswijze:

Zet een pan water op het vuur en breng aan de kook. Schil de aardappels en snijd eventueel in tweeën. Kook de aardappels circa 20 minuten.

Voeg na 10 minuten de broccoliroosjes toe en kook die 10 minuten.

Snijd de kip in reepjes, kruid ze met peper en zout en kruiden naar keuze en bak ze in de koekenpan gaar.

Giet de broccoli en aardappels af en vang het kookvocht op. Stamp de broccoli en aardappels fijn met een aardappelstamper en voeg eventueel nog wat kookvocht toe om het wat natter/smeuïger te maken. Voeg de pesto en een snufje zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Voeg daarna de noten en kip toe en klaar is je stamppot!

EETSMAKELIJK!