Boeren krieltjessalade

INGREDIËNTEN 

  • 400 gram krieltjes (in schil)
  • 1 rode ui
  • 1 komkommer
  • 125 gram cherrytomaatjes
  • 1 paprika
  • 2 eetlepels Boer’n dip
  • 2 stuks kipfilet

Bereiding

Was de krieltjes en halveer ze. Breng een pan met water aan de kook en kook de krieltjes in ongeveer 12 minuten gaar. Giet ze af en spoel vervolgens af met koud water. Laat ze goed afkoelen.

Snipper de rode ui en kruid de kipfilet met Italiaanse kruiden. Bak de kip in een koekenpan in ongeveer 10 minuten gaar. Voeg op het einde de versnipperde rode ui toe en bak kort mee.

Snijd de cherrytomaten door de helft, de komkommer in kwarten en de paprika in blokjes.

Doe samen met de krieltjes in een kom en voeg de Boer’n dip toe (mayonaise mag ook). Meng goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.

Snijd de kipfilet in reepjes en verdeel deze over de krieltjessalade

EETSMAKELIJK!