Kom naar ons Boergondisch Nazomerfeest!

Poster Boergondisch Nazomerfeest

Op de Eekhoeve is het altijd feest. Maar op het Boergondisch Nazomerfeest nog net iets extra. Een feest voor jong en oud!

Wat kan je allemaal doen?

  • Over het terrein vind je een ontzettend leuke zomermarkt met lokale ondernemers.
  • Het paard zorgt voor een tochtje met de huifkar.
  • Rijd mee met de koeiensafari langs de Hereford van de Heuvelrug runderen.
  • Laat je als jouw favoriete dier schminken of melk de houten koeien.
  • Imker Martin verteld over zijn bijen en geeft een demonstratie honing slingeren.
  • Bloemiste Marian helpt je bij het schikken van jouw geplukte dahlia’s. Even geen tijd om te schikken? Deze dag vind je ook samengestelde boeketten uit de pluktuin. Geef hem cadeau of fleur je huis ermee op.
  • Gedurende de dag zal de Achterhoekse SapPers een demonstratie geven hoe je fruit kan persen tot een gezonde sap. Heb jij zelf bomen in de tuin staan en wil je een keer wat anders maken dan appelmoes of appeltaart. Of wil je je peren een keertje laten verwerken tot sap? Meld je aan bij de Achterhoekse sappers!

Het moet voor iedereen feest zijn
Alle standhouders hebben gave producten ter beschikking gesteld voor een grandioze loterij. De opbrengst van deze loterij is geheel voor Stichting Bliss to shine. (www.blisstoshine.nl)

Smullen op het Boergondische eetplein
Na al deze belevenissen is het ook tijd voor de innerlijke mens. Dichterbij de herkomst van de producten kan je niet komen. Geniet daarom op het Boergondische eetplein. De BBQ staat aan, dus dat wordt genieten.

Praktische informatie

👉 Het evenement is gratis, maar je moet je van tevoren wel even aanmelden via het aanmeldformulier hieronder. Je krijgt dan een bevestigingsmail.
👉 Kom als het kan met de fiets. Kom je toch met de auto? Parkeer deze dan op de door ons aangegeven parkeerplaatsen in de weilanden. Parkeer niet in de straat! We houden graag onze buren te vriend.
👉 Betalen op het evenement doe je met speciale munten die je bij de muntverkoop kan kopen. De kraampjes op de Nazomermarkt zijn hierop uitgezonderd

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor het nazomerfeest op de Eekhoeve.