Ruim assortiment kaas in onze Landwinkel

Naast de gangbare varianten zoals jong, belegen en oud vindt u ook de heerlijkste kruidenkazen of een lekkere geitenkaas. En wat dacht u bijvoorbeeld van een boerenkaas met fenegriek?

In onze Landwinkel op de Eekhoeve liggen de lekkerste kazen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pittige kaas met Italiaanse kruiden? De kazen in onze Landwinkel worden gemaakt door ambachtelijke kaasmakerijen. En dat proeft u! En wist u dat we ook overheerlijke kruidenkazen hebben? Heerlijk met een wijntje. Proef gerust.

Wist u dat:

  • Graskaas gemaakt wordt van de melk van koeien die voor het eerst weer de wei in mogen na de winter en dan genieten van het malse voorjaarsgras. Dat levert nog lekkerder melk op en dus ook de allerlekkerste kaas. Nog voller en romiger van smaak.
Ontwerp zonder titel (37)
Landwinkel de Eekhoeve, kaaswinkel

Wist u dat:

  • Onze kaas wordt ingedeeld naar rijpingsperiode. Jonge kaas rijpt 4 weken, jong belegen 8-10 weken, belegen ligt 16-18 weken op de plank en oude kaas wel 10-12 maanden

Leuk kaaskado:

Geef een kaasplankje vol smaakvolle boerenkazen uit onze kaaswinkel. Maak uw kaasplank compleet met olijven, vijgenbrood of een lekker stukje geitenkaas.

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

landwinkel@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561