Ruim assortiment kaas in onze Landwinkel

Naast de gangbare varianten zoals jong, belegen en oud vind je ook de lekkerste kruidenkazen of een heerlijke geitenkaas. En wat dacht je bijvoorbeeld van een boerenkaas met fenegriek?

In onze Landwinkel op de Eekhoeve liggen de lekkerste kazen. Bijvoorbeeld kruidenkazen, oude kazen, schapenkazen, geitenkazen en nog veel meer! De kazen in onze Landwinkel worden gemaakt door ambachtelijke kaasmakerijen. En dat proef je! Heerlijk met een wijntje. We leggen regelmatig wat blokjes kaas klaar, zodat je kan proeven.

Wist je dat:

  • Graskaas gemaakt wordt van de melk van koeien die voor het eerst weer de wei in mogen na de winter en dan genieten van het malse voorjaarsgras. Dat levert nog lekkerder melk op en dus ook de allerlekkerste kaas. Nog voller en romiger van smaak.
Ontwerp zonder titel (37)
Landwinkel de Eekhoeve, kaaswinkel

Wist u dat:

  • Onze kaas wordt ingedeeld naar rijpingsperiode. Jonge kaas rijpt 4 weken, jong belegen 8-10 weken, belegen ligt 16-18 weken op de plank en oude kaas wel 10-12 maanden

Leuk kaaskado:

Geef een kaasplankje vol smaakvolle boerenkazen uit onze kaaswinkel. Maak je kaasplank compleet met olijven, vijgenbrood of een lekker stukje geitenkaas.

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

landwinkel@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561