Vooralsnog blijft onze Landwinkel gewoon open, met de gebruikelijke openingstijden en werken we volgens de voorschriften van het RIVM. Natuurlijk hebben we er ook alle begrip voor dat niet iedereen de deur uit wil, kan of mag. Daarom hebben we een speciale service in onze Landwinkel.

Bestel nu uw boodschappen online via onze webshop: eekhoeveonline.nl

Tijdens de coronacrisis bezorgen wij in Veenendaal uw boodschappen uit onze Landwinkel bij u thuis. Ontvang u buiten Veenendaal graag onze producten, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

In onze webshop vindt u een gedeelte van ons assortiment zodat u thuis kan genieten van Boerenkaas, lokaal vlees, boeren delicatessen, verse groenten en fruit.

 

Bezorgkosten zijn €2,95. Ook is het mogelijk om uw boodschappen bij ons in de Landwinkel in Veenendaal (Dijkstraat 115, Veenendaal) te komen afhalen.

Levertijd: Heeft u de boodschappen voor 17:00 uur besteld? Dan ontvangt u deze de volgende dag tussen 12:00 – 16:00 uur bij u thuis.

Bezorgdagen: maandag tot en met vrijdag.

Bestelt u op vrijdag tot en met zondag?  Dan ontvangt u op maandag tussen 12:00 uur – 16:00 uur de boodschappen.

Heeft u specifieke wensen? Of wilt u producten bestellen die u niet kunt vinden in deze webshop? Bel ons gerust op 0318-550561 en vraag naar de mogelijkheden.

Bestel op www.eekhoeveonline.nl