Bezorgservice: bestel online in onze Eekhoeve-webshop

Vooralsnog blijft onze Landwinkel gewoon open, met de gebruikelijke openingstijden en werken we volgens de voorschriften van het RIVM. Natuurlijk hebben we er ook alle begrip voor dat niet iedereen de deur uit wil, kan of mag. Daarom hebben we een speciale service in onze Landwinkel.

Bestel nu uw boodschappen online via onze webshop: eekhoeveonline.nl

Tijdens de coronacrisis bezorgen wij in Veenendaal en omstreken uw boodschappen uit onze Landwinkel bij u thuis.

In onze webshop vindt u een groot deel van ons assortiment, zodat u thuis kan genieten van boerenkaas, lokaal vlees, boeren delicatessen, verse groenten en fruit.

 

Bezorgkosten binnen Veenendaal zijn €2,95 en gratis bij een bestelling vanaf €17,50. Woont u in Rhenen, Ede, Overberg, Amerongen, Renswoude, Ederveen, Achterberg, Scherpenzeel dan zijn de bezorgkosten €5,95 en gratis bij een bestelling van €25,00.

Ook is het mogelijk om uw boodschappen bij ons in de Landwinkel in Veenendaal (Dijkstraat 115, Veenendaal) te komen afhalen.

Levertijd: Heeft u de boodschappen voor 17:00 uur besteld? Dan ontvangt u deze de volgende dag tussen 10.00 -12:00 uur of 12.00 -14.00uur bij u thuis.

Bezorgdagen: maandag tot en met zaterdag.

Bestelt u op zaterdag of zondag?  Dan ontvangt u op maandag tussen 12:00 uur - 16:00 uur de boodschappen.

Heeft u specifieke wensen? Of wilt u producten bestellen die u niet kunt vinden in deze webshop? Bel ons gerust op 0318-550561 en vraag naar de mogelijkheden.

Bestel op www.eekhoeveonline.nl