Ga voor een kerstbeleving op de Eekhoeve

Unieke locatie met bijzondere belevingen

Op zoek naar een unieke kerstbeleving voor uw collega's of relaties?

Kom dan naar de Eekhoeve. Een prachtige locatie om uw kerstborrel en kerstpakket te combineren tot één beleving. Laat uw collega's of relaties dit jaar zelf een uniek kerstgeschenk uitzoeken in onze sfeervolle Landwinkel. En combineer het shoppen gelijk met een kerstborrel, lunch of winterse bbq in ons theehuis.

 

Winter BBQ
Kiest u voor een winter bbq, dan kiest u voor een avond volop genieten. U wordt ontvangen met een welkomst drankje, waarna we de Greenegg aansteken en allerlei lekkernijen bereiden, zoals een broodje pulled beef en gemarineerde kippendij. De bbq is ook vegetarisch mogelijk.

Let op: De winter bbq is alleen nog beschikbaar op 13, 15 en 20 december.

Walking lunch
Geniet van een 1,5 uur durende lunch, bestaande uit 5 gangen. Bij een walking lunch heeft u geen vaste zitplekken en kunnen uw gasten gaan en staan waar ze willen. Onze collega's komen langs met dienbladen vol lekkernijen. De lunch is ook vegetarisch mogelijk.

Boeren borrelmoment
Zin om lekker te komen borrelen met uw collega's? Kies voor een boerenborrel en geniet van heerlijke borrelplanken en de echte Hereford bitterballen.

Koffie/thee moment
Liever een kopje koffie of thee met wat zoets? Dat kan natuurlijk ook! Geniet van een heerlijk warm drankje met een selectie van 3 soorten huisgemaakt gebak.

Eekhoeve-Theehuis-31

De Eekhoeve zal tijdens de momenten in kerstsfeer worden gebracht. Een fantastische kerstbeleving om nog lang over na te praten. De gelegenheden kunnen tot 21:00 uur georganiseerd worden.

 

Nieuwsgierig geworden welke datums er nog beschikbaar zijn. Neem dan contact met ons op. We staan u graag te woord.

Info@eekhoeve.nl of bel 0318-550561 en vraag naar Tineke Hardeman of Lisette de Kleuver

 

Kerstborrel met producten van Landwinkel de Eekhoeve

Kerstpakketten van de Eekhoeve

Wilt u uw collega's of relaties verrassen met eerlijke producten uit onze Landwinkel? Wij denken graag met u mee over een passend kerstpakket.

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

info@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561