Kerstpakketten

Lokale kerstpakketten met streekproducten van Landwinkel De Eekhoeve

Maak indruk op jouw relaties met een lokaal kerstpakket met streekproducten van De Eekhoeve! Onze boeren kerstpakketten worden samengesteld uit ambachtelijke producten vanuit heel Nederland, rechtstreeks van de ondernemer. Dat is niet alleen een mooi gebaar, maar garantie van kwaliteit: écht lekkere en verse producten om deze feestdagen van te genieten!

Kies voor een lokaal kerstpakket met echte streekproducten

Voor sommige werkgevers is het kerstpakket een verplichting die elk jaar “maar weer moet”. Maar het is juist een kans om op te vallen en écht indruk te maken! De boeren kerstpakketten van Landwinkel de Eekhoeve zijn dé manier om jouw betrokkenheid te tonen. Geen massaproducten uit de supermarkt, maar écht authentiek en lekker!

Ruim 35 jaar ervaring met kerstpakketten

Keuze uit uitgebreid assortiment

Écht lekkere, ambachtelijke streekproducten

Tineke-vandeEekhoeve-Kerstpakket

Bekijk ons assortiment streekproduct kerstpakketten

Dit zijn een aantal voorbeeldpakketten van 2023. In de loop van 2024 zullen wij deze pagina updaten met nieuwe voorbeeldpakketten.

Waar doe jij jouw relaties en/of collega's een plezier mee deze kerst?

Kerstpakketten met ambachtelijke producten, rechtstreeks van de ondernemer

Landwinkel De Eekhoeve in Veenendaal verzorgt al meer dan 35 jaar kerstpakketten met ambachtelijke streekproducten, rechtstreeks van de ondernemer. Geen massaproducten uit de supermarkt dus, maar echt ambachtelijke kwaliteit! Met onze boeren kerstpakketten ben je verzekerd van écht lekkere producten, waar jij jouw relaties een plezier mee doet. Een mooi gebaar deze feestdagen!

Wij stellen onze kerstpakketten samen uit de beste streekproducten die rechtstreeks van ondernemers door heel Nederland komen. Van kazen uit Zeeland tot bieren uit de Achterhoek, en natuurlijk ons eigen Veens Kaatje, een heerlijke eierroom die wij zelf op locatie maken!

Maak indruk op jouw relaties met een boeren kerstpakket van De Eekhoeve!

Boeren kerstpakket met streekproducten uit heel Nederland

Tineke-vandeEekhoeve-Kaaspakket

Bezorgopties en meer voor onze boeren kerstpakketten

Natuurlijk zijn er genoeg extra opties voor onze boeren kerstpakketten. Op zoek naar een specifiek pakket, of iets dat je zelf samen wilt stellen? Neem contact op en we nemen samen de opties door.

Ook voor verpakkingen horen we graag wat uw wensen zijn. Bijvoorbeeld in een mandje of kistje, met een feestelijke versiering of iets anders.

Kerstpakket landwinkel laten bezorgen of afhalen

Onze kerstpakketten kunnen uiteraard bezorgd worden door heel Nederland. Verras jouw collega’s of zakenrelaties met een kerstpakket dat aan huis bezorgd wordt! Natuurlijk is ook afhalen op onze locatie in Veenendaal mogelijk.

ProostvandeEekhoeve
Landwinkel de Eekhoeve in kerstsfeer

Kerstgeschenk Veenendaal uitzoeken op locatie

Verras jouw collega’s of zakenrelaties met een shopmoment op locatie bij Landwinkel de Eekhoeve! Jouw relaties kunnen in de winkel zelf hun eigen kerstgeschenk van heerlijke boerendelicatessen samenstellen. Een prachtige manier om gezellig samen het jaar af te sluiten. Reserveer nu, want vol=vol

Maak in 2024 indruk met een boeren kerstpakket van De Eekhoeve

Leg jouw collega’s en zakenrelaties in 2024 in de watten met een kerstpakket van Landwinkel De Eekhoeve! Je bent verzekerd van heerlijke streekproducten van ambachtelijke kwaliteit en met een goed verhaal. Het ideale pakket waarmee jij je relaties deze feestdagen een echt plezier doet.

  • Écht lekkere en verse producten van ambachtelijke kwaliteit
  • Al ruim 35 jaar ervaring in het maken van kerstpakketten
  • Brede keuze uit assortimenten en verpakkingen
  • Ophalen, afhalen of ter plekke uitkiezen

Enthousiast? Bezoek nu onze webshop, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Tineke@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561