Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken

Wij maken de lekkerste cadeaupakketten voor elk budget en naar elke smaak. Om u een idee te geven wat u heeft voor een bepaalde prijs, hebben wij een aantal cadeaupakketten samengesteld. De producten kunnen, in verband met de drukte, iets afwijken van het genoemde. Neem contact op met onze Landwinkel als u hier meer informatie over wilt.

Bekijk hieronder 10 voorbeeldpakketten

In onze pakketten zitten veel pure, lekkere en bijzondere producten uit onze Landwinkel. Elk pakket wordt professioneel en met zorg samengesteld. Overtuig uzelf en kom kijken in onze boerderijwinkel.

Bestel gelijk uw kerstpakket voor dit jaar

Vul het formulier in onderaan deze pagina. Of bel of mail naar onze Landwinkel.

Of kom kerstshoppen in onze Landwinkel

Kies voor een shopmoment in onze Landwinkel en laat je collega's zelf allerlei boerendelicatessen uitzoeken.

Tip Pakket op maat

Wij denken graag met u mee, bijvoorbeeld door de keuze voor bijzondere producten, een  speciale verpakking, een persoonlijke kaart of door de kleuren van uw bedrijf te gebruiken in het pakket. 

Bestelformulier


  Vul hieronder uw wensen in

  Tip Persoonlijk Kaatje

  Bijzonder leuk: Laat een persoonlijke tekst of een kerstgroet op het etiket van een potje met Veens Kaatje of Choco Kaatje zetten.

  Op aanvraag

  Meer zien? Kom kijken in de Landwinkel

  In de Landwinkel stellen we met liefde en plezier uw persoonlijke cadeaupakket samen. Een uniek relatiegeschenk of kerstpakket voor elke budget.

  De Eekhoeve

  Dijkstraat 115, Veenendaal

  Mail ons

  landwinkel@eekhoeve.nl

  Bel ons

  0318 - 550 561