Kerstbelevingen op de Eekhoeve

Unieke locatie met bijzondere belevingen. Verras uw collega's of zakenrelaties bijvoorbeeld met een uniek shopmoment in onze Landwinkel. En combineer het shoppen met een kerstborrel in ons Theehuis Bij Kees&Sien.

Op zoek naar een unieke plek voor een kerstborrel in Veenendaal?

Kom dan naar de Eekhoeve. Een prachtige locatie om uw kerstborrel te houden! Er is veel mogelijk; van een kleine kerstborrel met een hapje & drankje tot een heerlijke uitgebreide BBQ.

 

Tip: combineer uw kerstborrel met een shopmoment in de Landwinkel.

Tijdens deze kerstborrel wordt u ontvangen met een hapje en een drankje in ons Theehuis Bij Kees&Sien. Vervolgens kan iedereen voor zichzelf een kerstpakket vol boerendelicatessen uitzoeken in de Landwinkel op de Eekhoeve. Sluit het shoppen af met een drankje om met zijn allen te proosten op het afgelopen jaar. Een gezellige en leuke ervaring!

De kerstborrel is eventueel ook uit te breiden met extra hapjes en smulmomenten.

Reserveer snel, want vol = vol

Bel of mail naar het Theehuis: theehuis@eekhoeve.nl

 

Eekhoeve-Theehuis-31

Er is veel mogelijk. We denken graag met u mee. Bel of mail ons voor meer informatie of kom langs (op afspraak) op de Eekhoeve.

 

Kerstborrel

Kerstpakketten van de Eekhoeve

Wilt u uw collega's of relaties verrassen met eerlijke producten uit onze Landwinkel? Wij denken graag met u mee over een passend kerstpakket.

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

info@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561