Kies uit onze kerstpakketten

Wilt u uw collega's of relaties verrassen met eerlijke producten uit onze Landwinkel? Wij denken graag met u mee over een passend kerstpakket.

Bestellen of meer informatie?

Vul het formulier in onderaan deze pagina. Of bel of mail naar onze Landwinkel.

 

Voorbeelden kerstpakketten

Om u een idee te geven wat u heeft voor een bepaalde prijs, hebben wij een aantal cadeaupakketten samengesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf iets samen te stellen. In onze pakketten zitten veel pure, lekkere en bijzondere producten uit onze Landwinkel. Elk pakket wordt professioneel en met zorg samengesteld.

Landwinkel delicatessenbox

We hebben ook speciale delicatessenboxen met een selectie aan smaakvolle producten. De Landwinkel delicatessenbox herkent u aan: Bijzondere producten verpakt in een mooie vensterbox met een verzorgde kraft banderol en een twee-luik visitekaartje.

Klein boerengeluk

Met onder andere: flesje fruitsap, fudge blokken gemengd, feestmix, Veens Kaatje, chocolade reep en kersenzuurtjes.

21,50

Mandje van de boerin

Met onder andere: Krokante Kaneelkussentjes, jam, kerstchocolade, Choco Kaatje, crackers, sapje en boerenmetworst

22,95

Heerlijkheden van de boerderij

Met onder andere: Suikerwafeltjes, zuurtjes, Aap-noot-mies chocoladereep, sap, fruitbeleg, notenmix, ringworstje, dipsticks, crackers, Veens Choco Kaatje... Dat is echt genieten!

36,95

Tas vol smulmomenten

Met onder andere: kerstchocolade, tomaten tapenade, Choco Kaatje, fudge, borrelbroodjes, sap, cranberrynoten en servetten

40,95

Persoonlijk Kaatje

Bijzonder leuk: Laat een persoonlijke tekst of een kerstgroet op het etiket van een potje met Veens Kaatje of Choco Kaatje zetten.

Op aanvraag

Pakket op maat?

Bij de Eekhoeve is er heel veel mogelijk. We hebben veel ervaring in het maken van persoonlijke, goed gevulde en smaakvolle pakketten. Wilt u echt iets bijzonders? We vertellen u graag over alle mogelijkheden.

Bestelformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

landwinkel@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561