Cadeaupakketten Uniek, persoonlijk en lekker!

Overtuig uzelf en kom kijken in onze boerderijwinkel. Wij maken de lekkerste cadeaupakketten voor elk budget en naar elke smaak. Ook zeer geschikt als kerstpakket of relatiegeschenk.

Op zoek naar een origineel cadeau uit Veenendaal?

Bestel een echt bijzonder kado bij de Eekhoeve in Veenendaal. Voor ieder budget en gelegenheid geschikt. Wij zijn er van overtuigd dat wij ook voor u een passend kado kunnen maken. En onze pakketten zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook erg leuk om te krijgen!

Geen tijd om naar de winkel te komen? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? We hebben een aantal pakketten samengesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk om iets zelf samen te stellen. Of bekijk al onze kerstpakketten.

 

Cadeaupakket XS

Met onder andere een flesje fruitsap, Veluwse Aardbeienjam, appelkaneel wafeltjes, kattetongen en nootjes.

15,95

Cadeaupakket S

Met onder andere een fles heerlijk fruitsap, vruchtensaus, handgemaakte bonbons, fruitjam, Boerenbonte feestmix nootjes en servetten.

25,95

Cadeaupakket M

Met onder andere een fles fruitsap, bosvruchten fruitbeleg, chocolade, knapperige rotsjes, Veens Kaatje, thee, koekjes, crackers en koekmix.

35,95

Cadeaupakket L

Met onder andere flesje fruitsap, gezondheidsmix nootjes, Veens Chocokaatje, Kaasdip, nootjes, stuk boerenkaas, fles wijn, Schapenwol handcreme en servetten. Dat is echt genieten!

45,95

Cadeaupakket XL

Met onder andere fles fruitsap, kersen zuurtjes, Veens Kaatje, chocolade, Boerenplaatmix, boerderijmix nootjes, boerenbeschuit, suikerwafeltjes, fruitjam, chocoladereep, flesje bier, thee met een thee-ei en servetten

55,95

Kerstpakketten van de Eekhoeve

Wilt u uw collega's of relaties verrassen met eerlijke producten uit onze Landwinkel? Wij denken graag met u mee over een passend kerstpakket.

Bestelformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Vragen of wensen?

Er is heel veel mogelijk qua pakketten. Wij denken graag met u mee. Bel of mail ons voor meer informatie.

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

landwinkel@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561