UITVERKOCHT VOOR 2023!

Groentepakket van de Eekhoeve

Het Eekhoeve groenteabonnement is voor dit jaar (2023) helemaal uitverkocht. Volgend jaar is er weer een nieuwe kans! Hier lees je vast wat een groenteabonnement van de Eekhoeve inhoudt. 

Over ons groenteabonnement:

Ook zo’n behoefte aan eerlijke voeding, boordevol vitamines en waarvan je echt weet waar het vandaan komt? Lokaal en eerlijke voeding is waar wij als Eekhoeve voor staan. Om jou daarin mee te nemen kun je groentepakketten bij de Eekhoeve bestellen, gevuld met groenten uit onze eigen tuin. Koken met seizoenen is nog nooit zo leuk, gezond en eerlijk geweest.

 

Hoe werkt het afnemen van groentepakketten precies?

Vanaf begin mei tot eind september zorgen de tuinders voor verse groenten. Dit is genoeg voor 3 á 4 maaltijden per week. Elk pakket bestaat uit 3 'hoofdgroenten' en 1 of 2 'bijgroenten'.  De hoeveelheid van de 'hoofdgroenten' zijn berekend op +/- 200 gram per groente per persoon.

 

Elke week verrassen we je weer met de lekkerste en meest verse producten van ons land. Om je te inspireren doen we hier wekelijks een leuk, passend recept bij. Wanneer er iets is misgegaan met de oogst, zullen wij het groentepakket aanvullen met groenten uit onze Landwinkel.

Groentepakket

Nu in onze moestuin

Kom zelf oogsten & plukken Nu in onze moestuin:Rode AalbessenRode koolWitte koolKoolrabiBrocolli Palmkool Sperziebonen (staak en stam)Chinese bonenGladde snijboonRode bietenCourgetteZomerwortelenKropslaAndijvieSnijbiet Kom groente oogsten in onze beleeftuin! Stap 1: Haal een mesje…

Lees verder

Veelgestelde vragen

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Bel ons

0318 - 550 561