Groentepakket van de Eekhoeve

Ook zo’n behoefte aan eerlijke voeding, boordevol vitamines en waarvan je echt weet waar het vandaan komt? Lokaal en eerlijke voeding is waar wij als Eekhoeve voor staan. Om jou daarin mee te nemen kun je groentepakketten bij de Eekhoeve bestellen, gevuld met groenten uit onze eigen tuin. Koken met seizoenen is nog nooit zo leuk, gezond en eerlijk geweest.

 

Hoe werkt het afnemen van groentepakketten precies?

Vanaf 3 mei t/m 2 oktober zorgen de tuinders voor verse groenten. Dit is genoeg voor 3 á 4 maaltijden per week. Elke maaltijd bestaat uit ongeveer 200 gram (ongewassen) groente per persoon. Ook vindt u in het pakket verse kruiden en/of fruit wanneer deze in de tuin te vinden zijn. Elke week verrassen we u weer met de lekkerste en meest verse producten van ons land. Om u te inspireren doen we hier wekelijks een leuk, passend recept bij. Wanneer er iets is misgegaan met de oogst, zullen wij het groentepakket aanvullen met groenten uit onze Landwinkel.

Bestel nu: Vul het formulier in onderaan deze pagina. Heeft u nog vragen? Mail naar: platteland@eekhoeve.nl.

Groentepakket

Nu in onze moestuin

Kom zelf oogsten & plukken Nu in onze moestuin:Groente:BietenKoolrabiZomer wortelenPeultjesKapucijnersSugarsnapsSlaAndijvieRabarberRaapstelenDiverse kruiden, zoals salie, magieplant, rozemarijn, tijm.  Kom groente oogsten in onze beleeftuin! Stap 1: Haal een mesje in de Landwinkel Stap…

Lees verder

Veelgestelde vragen

Aanvraagformulier abonnement 2022

De groenteabonnementen zijn voor dit jaar (2021) helaas vol, u kunt zich hier vast inschrijven voor 2022. De precieze data wanneer het abonnement dan in zal gaan en af zal lopen wordt nog bepaald.

Klik hierboven op onze oogstkalender om te kijken welke groenten u kunt verwachten.

Moestuin van de Eekhoeve in Veenendaal
De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Bel ons

0318 - 550 561