Wij zijn opzoek naar jou!

Theehuis ‘Bij Kees & Sien’ …

…waar men kan genieten van huisgemaakte lekkernijen, een uitgebreide lunch, verse koffie of een heerlijke high tea…
Dit leuke plekje in Veenendaal is opzoek naar een nieuwe topper die het horecateam voor 16, 24 of 40 uur komt versterken. Heb jij dus een hart voor de horeca, maar ben je eigenlijk wel klaar met het werken in de avond en op zondag? Lees dan snel deze vacature!

 

Profiel:
Medewerker Theehuis (keuken) 16,24 of 40 uur.

Vind jij het leuk om mensen blij te maken met mooie producten van de boerderij, in een omgeving waar de natuur en de mens centraal staat? Kom dan werken in Theehuis ‘Bij Kees & Sien’.

Bij ons op de Eekhoeve valt elke dag wel wat te beleven. Je vindt op de Beleefboerderij niet alleen een Landwinkel, zorgboerderij en een indrukwekkende beleeftuin, maar ook een Theehuis.

Het theehuis staat midden op het terrein en is gebouwd in de vorm van een hooiberg. Hier werkt het team hard om de lekkerste gerechten van de boerderij te serveren aan de gasten. Producten zoals vlees van onze eigen Hereford koe of de lekkerste kazen uit de Landwinkel, vind je op de kaart terug.

Als keukenmedewerker van ons Theehuis maak jij de lekkerste gerechten klaar. Hoe een dag er ongeveer uitziet? Je start ’s ochtends met de voorbereidingen, zodat de lunch later op de dag vlekkeloos verloopt. Je zorgt dat je alle producten op voorraad hebt en verzorgt de mise en place. Je zorgt ervoor dat er genoeg gebak is in het theehuis en maakt zonodig bij. Dan is het tijd voor de lunch. Jij bereid alle bonnen die binnenkomen. Een hamburger, uitsmijter of boerderijplank; niks is jou te gek en je weet het hoofd koel te houden. Ook maak jij de gerechten voor de high tea’s. Is de lunch voorbij en heb je nog tijd? Dan maak je een heerlijke pan soep of één van onze taarten. We maken immers bijna alles zelf. Aan het einde van de dag moet de keuken nog even opgeruimd worden en bereid je het één en ander voor, voor de dag erna. Voor je het weet is er alweer een werkdag om!

Dit ben jij:

  • Het liefst heb je al enige ervaring in een soortgelijke functie maar ook aanstormend talent is welkom.
  • Jij houdt van (h)eerlijk eten
  • Jij zet altijd net dat stapje extra. Vooral wat service en gastvrijheid betreft.
  • Oog voor kwaliteit
  • Je bent stressbestendig

Wat bieden wij jou:

  • Een arbeidsovereenkomst van 16, 24 of 40 uur (afhankelijk van jouw wensen).
  • Werkdagen van dinsdag tot en met zaterdag. (Geen zon- en feestdagen, dus jij schuift gewoon aan thuis tijdens het kerstdiner)
  • Werktijden van 09:00 – 17:30 uur.
  • Een werkplek in een geweldige omgeving met het leukste team.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je motivatiebrief met CV mailen naar Lisette de Kleuver. Lisette@eekhoeve.nl