Vier Pasen met de Eekhoeve!

Pasen op de Eekhoeve Veenendaal

Vier Pasen met de Eekhoeve in Veenendaal

Tegenwoordig vieren we Pasen steeds groter en steeds uitgebreider. Want wat is er nou leuker dan met Pasen samen met familie of vrienden te genieten van een heerlijke maaltijd, brunch of gebakjes? Lees hier al onze leuke paasacties en hoe/wanneer je deze kunt bestellen:

 • Paasbrunch:
  Een heerlijke Paasbrunch voor maar €19,95 per persoon, bestaande uit allerlei lekkere broodjes, hapjes, zoetigheden, beleg, thee en een sapje. De Paasbrunch is verkrijgbaar op zaterdag 3 april. Neem een kijkje op onze webshop voor meer informatie over deze Paasbrunch en om te bestellen.
 • Paasbrunch voor kinderen: 
  Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Voor hen hebben we ook een leuke Paasbrunch samengesteld. En niet zomaar een brunch! Bij de kidsbrunch zijn leuke prijzen te verdienen. Hoe dit werkt? Laat je kids de kleurplaat op hun allermooist inkleuren en lever deze samen met de naam, leeftijd en telefoonnummer voor 11 april in, in onze Landwinkel. De winnaars maken wij 14 april bekend.
  Naast de leuke winactie, bestaat de kidsbrunch uit een schattig haas broodje, beleg, sap, en wat lekkers. Ook de kidsbrunch is verkrijgbaar op zaterdag 3 april.  Neem een kijkje op onze webshop voor meer informatie over deze Paasbrunch en om te bestellen.
 • Paas slofjes met Veens kaatje:
  Hoe kun je nou beter Pasen vieren met de Eekhoeve dan met onze Paas slofjes met Veens kaatje? De gebakjes bestaan uit een slofbodem met daarop slagroom, Veens kaatje, een swirl van chocolade en gezellig Paasdecoratie.De slofjes zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 1 april tot met zaterdag 3 april voor €2,25 per stuk. Of haal 4 stuks voor maar €8,00.
  Ga voor meer informatie of om te bestellen naar onze webshop.
 • Tassen van de boerin voor bij de brunch:
  Met Pasen mag lekker gegeten worden. Onze speciale paas-editie van de ‘tassen van de boerin’ zullen je hier zeker bij helpen. Deze tassen zijn een heerlijke aanvulling op je Paasbrunch. Zoals de wentelteefjes van suikerbrood en advocaat-tiramisu. Deze tassen van de boerin zij de gehele week voor Pasen te verkrijgen (29 maart tot met 3 april). Bestel de tas van de boerin alvast via onze webshop en geef in het keuzemenu aan voor welke dag u de bestelling wilt plaatsen.
 • Tassen van de boerin voor bij de maaltijd:
  Ook hebben we een paar heerlijke gerechten voor het diner in de speciale Paas-editie van de tas van de boerin klaarstaan.  Zoals bijvoorbeeld een boerenquiche met prei en zoeteaardappel, kriel aardappelen met sperziebonen en een mini kiprollade met ei-vulling, en een heerlijke aardappelsoep met lente-ui en rusticini’s met Boer’n dip. Deze tassen van de boerin zijn de hele week voor Pasen (29 maart tot met 3 april) te verkrijgen via onze webshop en in onze Landwinkel.