Vacature activiteitenbegeleider

Het leukste zorgteam van Veenendaal is niet compleet zonder jou!

Vanaf 1 november 2022 is er een plekje vrij in ons team. Wij zoeken een activiteitenbegeleider ouderenopvang, 16/24 uur per week.

Dit zijn wij
Bij ons op de Eekhoeve valt elke dag wel wat te beleven. Je vindt op de beleefboerderij niet alleen een Landwinkel, theehuis en een indrukwekkende beleeftuin, maar ook een zorgboerderij. Op die zorgboerderij werken 10 van onze in totaal 28 enthousiaste collega’s.

Ons zorgteam biedt met aandacht en toewijding dagbesteding aan deelnemers met een vorm van dementie, psychische/psychiatrische problematiek en niet aangeboren hersenletsel. Ook deelnemers die behoefte hebben aan sociale contacten en activiteiten zijn welkom. Wij werken volgens wettelijke kwaliteitseisen van o.a. Kwaliteit laat je zien.

Als activiteitenbegeleider ben je creatief in het bedenken van activiteiten gericht op de individuele doelen en groepsdoelen. Naast dat je de deelnemers begeleidt en observeert tijdens de activiteiten, zorg je ook samen met je collega’s voor een activiteitenplanning. Je houdt korte lijntjes met de betrokkenen rondom de deelnemers en je werkt volgens begeleidingsplannen die je samen met de deelnemer opstelt en evalueert.

Zorgboerderij de Eekhoeve is een plek waar mens en natuur samenkomen. Elke dag genieten we samen van wat het platteland te bieden heeft.

Dit ben jij
* Je ziet het als uitdaging om zelfstandig warme zorg te bieden aan de deelnemers
* Je voelt aan welke begeleidingsvormen je kunt toepassen in verschillende situaties
* Je bent stabiel, geduldig en daadkrachtig
* Je beschikt over een gezonde dosis humor
* Je bent in staat om – mondeling en schriftelijk – contact te onderhouden met familie, mantelzorgers en ketenpartners
* Je vindt het leuk om vrijwilligers en stagiairs te begeleiden

Dit is jouw opleidingsniveau
* MMZ, SPW niveau 4,
* Sociaal begeleiden of persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen,
* of SPH, Social Work niveau 5

Dit bieden wij
* Een arbeidsovereenkomst van 16/24 uur conform de cao sociaal werk
* Werktijden van 8:30 tot 16:30 uur
* Een werkplek in het leukste zorgteam van Veenendaal

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je motivatiebrief met CV mailen naar Esther Starke, zorgboerderij@eekhoeve.nl. Je hebt tot 15 september de tijd op te reageren. Wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel om je brief toe te lichten. Wij zorgen voor een stuk verse appeltaart.