Wij zijn nog steeds super blij dat we u in onze Landwinkel en ons theehuis mogen ontvangen. Helaas gaat dit momenteel vanwege de corona maatregelen wel op een iets andere manier dan u van ons gewend bent. Wij proberen nog steeds zoveel mogelijk gastvrijheid te bieden, maar hebben wel een paar aanpassingen gedaan in onze service. Maar wat betekent dat nou precies voor u? Dit wordt hieronder aan u uitgelegd. Allereerst worden de aanpassingen in onze service en werkwijze benoemd en vervolgens worden deze verder toegelicht en aangevuld met verdere basisregels.

Update coronamaatregelen 01-10-2020:

 • Mondkapjes? Check! Vanaf heden verzoeken wij u vriendelijk een mondkapje te dragen bij ons in de winkel en in ons theehuis. Wij kunnen u helaas niet binnenlaten wanneer u dit niet doet. In ons theehuis mag u het mondkapje af doen, zodra u op uw plek zit en u doet deze weer op zodra u uw plek verlaat.
 • De maximale grootte van een groep waarmee u ons theehuis mag komen bezoeken, is vier personen. Hierbij moeten we ook de afstand van 1,5 meter waarborgen. Komt u uit hetzelfde huishouden? Dan is de maximale groepsgrootte 6 personen.

Verdere maatregelen:

 • Bij ons in de winkel geldt een maximale bezoekersaantal van 6. U bent verplicht tijdens het winkelen een mandje mee te pakken. Zijn de mandjes op? Dan moet u even buiten wachten, want dan is het maximale aantal bezoekers in de winkel bereikt. Let er op dat u bij het wachten buiten ook 1,5 meter afstand houdt tot andere personen.
 • Telefonisch reserveren is verstandig om zeker van een plekje te zijn (maar het is niet verplicht). Reserveren kan ook aan de deur. Wij vragen u dan om uw naam en telefoonnummer (deze worden alleen gebruikt om u eventueel te waarschuwen bij een vermoeden van corona).
 • Voor het reserveren binnen werken we met tijdvakken. Deze tijden worden bij de reservering nog een keer benoemd. Voor koffie en thee heeft u 1 uur-, voor lunch 2 uur- en voor high tea 3 uur de tijd. (Let op, deze tijdvakken gelden dus niet voor buiten!)
 • Wijnmoment en biermoment serveren we tijdelijk niet.

 

Uitleg op deze regels en ons basisregels:

 • U kunt met maximaal 2 personen uit een ander huishouden komen. Wilt u met meer personen komen, dan is het verstandig dit met ons te overleggen en kunnen wij eventueel opzoek naar een oplossing (bijvoorbeeld meerdere tafeltjes, op 1,5 meter afstand van elkaar).
 • Wanneer u uit hetzelfde huishouden komt, kunt u met maximaal 6 personen komen.
 • Bij aankomst bij ons theehuis wordt u ontvangen door een gastvrouw, zij maakt wanneer dit nog niet gebeurt is samen met u een reservering en begeleidt u naar een tafel.
 • Als u wilt high tea’en kan dit alleen binnen, reserveren is verplicht.
 • We hebben ook extra hygiëne maatregelen getroffen. Zo staat er bij de ingang desinfectiemiddel, waarmee u uw handen moet desinfecteren voor u het theehuis betreedt. Ons personeel draagt handschoentjes, die zij regelmatig verwisselen. De toiletten worden elk uur schoongemaakt.
 • Als gast moet u ook goed de 1,5 meter afstand van de andere gasten bewaren.
 • Ook vragen wij u als gast de juiste in- en uitgangen aan te houden en de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

Wij hopen hiermee alles duidelijk aan u voorgelegd te hebben. Mocht u toch nog met vragen zitten, dan kunt u deze natuurlijk altijd aan ons stellen. U kunt reserveren via het telefoonnummer: 0318-550561.

Tot snel!