Benieuwd naar de coronamaatregelen van de Eekhoeve? Lees het hier!

Helaas mogen wij u momenteel niet in ons theehuis ontvangen, maar gelukkig is onze Landwinkel en beleefboerderij wel nog steeds voor u geopend! Wel zijn er een aantal regels waar we ons met z’n allen aan moeten houden om deze strijd zo goed mogelijk te voeren. Wat dat voor u betekent wordt hieronder aan u uitgelegd:

  • Mondkapjes? Check! Vanaf heden verzoeken wij u vriendelijk een mondkapje te dragen bij ons in de winkel. 
  • Bij ons in de winkel geldt een maximale bezoekersaantal van 6. U bent verplicht tijdens het winkelen een mandje mee te pakken. Zijn de mandjes op? Dan moet u even buiten wachten, want dan is het maximale aantal bezoekers in de winkel bereikt. Let er op dat u bij het wachten buiten ook 1,5 meter afstand houdt tot andere personen.
  • We hebben ook extra hygiëne maatregelen getroffen. Zo staat er bij de ingang desinfectiemiddel, waarmee u uw handen moet desinfecteren voor u de winkel binnen gaat.

Ondanks dat ons theehuis gesloten is voor een bezoekje, kunt u wel het lekkers van ons theehuis afhalen of thuis laten bezorgen.
Lees hier hoe dat precies werkt.

Wij hopen hiermee alles duidelijk aan u voorgelegd te hebben. Mocht u toch nog met vragen zitten, dan kunt u deze natuurlijk altijd aan ons stellen.

Tot snel!