Bijzonder & Puur

De ambachtelijke producten van Bijzonder&Puur worden gemaakt op de boerderij van De Eekhoeve in Veenendaal. Waaronder onze Eierroom, Boerenjongens, Boerenmeisjes en Boerenbruiloft.

Streekproducten

Wij produceren en verkopen op onze boerderij bijzondere producten met de allerbeste smaak, kwaliteit en een goed verhaal. Waaronder onze Eierroom, Boerenjongens, Boerenmeisjes en Boerenbruiloft.

Deze lekkernij wordt speciaal door Bijzonder&Puur naar eigen recept gemaakt. De heerlijke zachte smaak maakt deze eierroom vooral heel bijzonder. De basis bestaat uit verse scharreleieren, veelal van onze eigen kippen. Het voer voor onze dieren is met zorg samengesteld: zuiver plantaardig met speciale granen. Ook de brandewijn die wordt gebruikt is op ambachtelijke wijze en naar eigen recept geproduceerd. Bijzonder en Puur...en dat proeft u!

Eierroom-Eekhoeve
Privatelabel-eekhoeve
A5 poster van de Eierroom van de Eekhoeve

Van de Eekhoeve

De ambachtelijke producten van Bijzonder&Puur worden gemaakt op de (zorg)boerderij van De Eekhoeve in Veenendaal. Hier proeft u de sfeer van het platteland. In een omgeving waar jong en oud zich thuisvoelt. U kunt hier de meest heerlijke producten kopen, zo van de boerderij in onze Landwinkel!

Onze producten zijn ook leverbaar in grote aantallen. Meer weten of bestellen? Mail naar bestel@bijzonderenpuur.nl

Bijzonder&Puur

Dijkstraat 115, Veenendaal

renee@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561