Beleefboerderij De Eekhoeve

Proef, ruik, voel en beleef het boerenleven op de Eekhoeve in Veenendaal.

De Eekhoeve groeit en bloeit nog elke dag.

Trots zijn wij op ons familiebedrijf. Door opa Hardeman opgericht en door de jaren heen uitgebreid met allerlei activiteiten. Elke dag genieten er veel mensen van dit mooie stukje Veenendaal.

In 2017 is de winkel helemaal verbouwd en uitgebreid met de lekkerste boerendelicatessen. Kinderen kunnen hun ei kwijt bij de dieren. Er is een prachtige pluktuin waar de mooiste boeketten geplukt worden. Ook wordt het assortiment uit eigen tuin met de dag breder. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Gavoorpuur
rode bieten Eekhoeve

Nu in onze moestuin

Nu vers uit onze moestuin: prei bieten pastinaak bramen snijbiet diverse soorten sla rabarber koolrabi savooiekool Andijvie Pompoenen Kom groente oogsten of bloemen plukken in onze tuin! Gezelliger en verser…

Lees verder

Beleeftuinen op de Eekhoeve

Verser dan vers. Kom uw eigen groenten, fruit en bloemen plukken. Elk seizoen en soms zelfs elke dag een wisselend aanbod. Vraag er gerust naar in de Landwinkel.

Wilt u zelf plukken of snijden?

  • Stap 1: Haal een mesje in de Landwinkel
  • Stap 2: Ga naar de pluktuin en snij verse bloemen en groenten.
  • Stap 3: Betaal uw groenten en bloemen in de Landwinkel.
U bent welkom

Dieren op de Eekhoeve

In onze stallen en in de wei staan op de Eekhoeve onze dieren. Kippen, koeien, geiten, schapen, cavia's, paarden, ezels, konijnen etc etc. Komt u binnenkort een kijkje nemen?

 

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

info@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561