Beleefboerderij De Eekhoeve

Proef, ruik, voel en beleef het boerenleven op de Eekhoeve in Veenendaal.

De Eekhoeve groeit en bloeit nog elke dag.

Wij zijn trots op ons familiebedrijf opgericht door opa Hardeman en door de jaren heen uitgebreid met allerlei activiteiten. Elke dag genieten er veel mensen van dit mooie stukje Utrechtse Heuvelrug.

In onze Landwinkel zijn de lekkerste boerendelicatessen en cadeau's te vinden. Kinderen kunnen hun ei kwijt bij de dieren. Er is een prachtige beleeftuin waar de mooiste boeketten en de lekkerste groenten kunnen worden geplukt. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Nieuw: speurtocht

Ontdek de beleefroute van de Eekhoeve met deze speurtocht. Ontdek welke dieren je kan vinden in onze stal. Wat voel jij in de voelkasten? Er is nog veel meer te beleven. Deze speurtocht is leuk voor het hele gezin!

Gavoorpuur
Moestuin van de Eekhoeve in Veenendaal

Nu in onze moestuin

Kom zelf oogsten & plukken Nu in onze moestuin:Groente:BietenKoolrabiZomer wortelenPeultjesKapucijnersSugarsnapsSlaAndijvieRabarberRaapstelenDiverse kruiden, zoals salie, magieplant, rozemarijn, tijm.  Kom groente oogsten in onze beleeftuin! Stap 1: Haal een mesje in de Landwinkel Stap…

Lees verder

Beleeftuin op de Eekhoeve

Verser dan vers. Kom uw eigen groenten,  kleinfruit en bloemen plukken. Elk seizoen en soms zelfs elke dag een wisselend aanbod. Vraag er gerust naar in onze Landwinkel.

Wilt u zelf plukken of snijden?

  • Stap 1: Haal een mesje in onze Landwinkel.
  • Stap 2: Ga naar de beleeftuin en snij verse bloemen en groenten.
  • Stap 3: Reken af in onze Landwinkel.
U bent welkom

Dieren op de Eekhoeve

In onze stallen en in de wei staan de dieren van de Eekhoeve. Kippen, koeien, geiten, schapen, cavia's, paarden, ezels, konijnen, eekhoorns, vogels etc. Komt u binnenkort een kijkje nemen?

 

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

info@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561