Stichting de Eekhoeve zorgt voor beweging

Bewegen

Iedereen wil bewegen en het is goed voor iedereen. Beperkingen kunnen soms een ‘sta in de weg’ vormen voor de deelnemers op zorgboerderij de Eekhoeve. De Eekhoeve wil zich door een sterk sport- en bewegingsprogramma onderscheiden van andere zorgaanbieders! Helaas is er vanuit de overheid niet zomaar een budget gereserveerd voor sportieve activiteiten.

Daarom is er ‘Stichting de Eekhoeve zorgt voor beweging’.

Volwassen- en ouderengroep van de Eekhoeve

In 2013 is bovengenoemde stichting opgericht. Als stichting steunen wij het initiatief dat volwassen deelnemers wekelijks naar de sportschool gaan. Professionele begeleiding en een goed programma (op maat) zorgt ervoor dat de deelnemers op De Eekhoeve zich fysiek, sociaal en emotioneel sterker voelen. Resultaat: Een positief individu zorgt voor een positieve groep!

Ook de ouderengroep steunen wij door meer te bewegen. Sport, spel en andere bewegingsoefeningen waarbij we uiteraard op maat werken. Recent hebben wij als stichting een Duo-fiets gekocht waar op dit moment veel gebruik van wordt gemaakt.

Geweldig om te zien wat méér bewegen uitwerkt op de Eekhoeve!

U (of uw organisatie) als donateur?

Professionele sportbegeleiding, geschikte bewegingsmaterialen, duo-fiets e.d. kosten veel geld. Vindt u het belangrijk om betrokken te zijn bij onze doelgroep? Kom dan zelf in beweging, word donateur en help ons ideaal naar een hoger plan!
Vanaf €20,- per jaar bent u al donateur van onze stichting. Geweldig als u meedoet! Een eenmalige donatie is natuurlijk ook van harte welkom.

Wilt u als bedrijf maatschappelijk betrokken zijn bij onze stichting, ook dan bent u van harte welkom op onze zorgboerderij om hier over door te praten.

Informatie

Meld u nu aan!

Stichting De Eekhoeve Zorgt Voor Beweging