Zorgboerderij De Eekhoeve

Zorgboerderij de Eekhoeve in Veenendaal biedt dagbesteding aan zowel volwassenen als ouderen. De omgeving, het werk en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat onze deelnemers zich snel thuis voelen.

Onze zorg

Wij bieden zorg waar iedereen zich prettig bij voelt en die aansluit bij de behoeften van de deelnemers. Naast dagopvang aan ouderen en volwassenen met dementie, psychische en lichamelijke klachten kan ook een reden zijn dat u behoefte heeft aan sociale contacten of dat de mantelzorger ontlast dient te worden.

Voor wie?

Zorgboerderij De Eekhoeve biedt dagbesteding aan zowel volwassenen als ouderen met:

  •   een verstandelijke of lichamelijke beperking
  •   psychische of psychiatrische problemen
  •   een burnout
  •   een autistische stoornis
  •   niet-aangeboren hersenletsel
  •   dementie
U bent welkom
vrijwilligers-Eekhoeve-Foto-11
Eekhoeve_Zorg_05

Zorg op maat

Er wordt voortdurend gekeken naar de mogelijkheden en interesses van onze deelnemers. Een aantal van onze vaste activiteiten zijn: eieren uithalen, warme maaltijd voorbereiden, werken in de moestuin, wandelen, geheugentraining, sport en spel. Maar het is ook mogelijk om aan de slag te gaan in de werkplaats of te helpen bij het verpakken van onze producten.

Onze zorgboerderij staat bekend om haar huiselijke, gemoedelijke en ontspannen sfeer. Zelf ervaren? Maak gerust een vrijblijvende afspraak om de sfeer te proeven en de mogelijkheden door te spreken.

Aanmelden

Iedereen met een indicatie kan zich aanmelden voor dagbesteding op onze zorgboerderij. Samen bekijken we welke dagbesteding het beste bij de deelnemer past.

Onze zorgboerderij heeft het keurmerk 'Kwaliteit laat je zien'.

Vrijwilligers gevraagd

Op Zorgboerderij de Eekhoeve verricht een grote groep vrijwilligers allerlei hand- en spandiensten. Wilt u ons ook helpen? Laat het ons weten.

Helpt u mee?
vrijwilligersEekhoeveFoto-1
De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

zorgboerderij@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561