Ga voor puur in onze Landwinkel

Met trots presenteren wij u onze pure producten! Scharreleieren, vlees, boerenkaas, groente, fruit en echt boerenijs. Daarnaast zijn er nog veel meer bijzondere producten met de allerbeste smaak, kwaliteit en een goed verhaal in onze Landwinkel.

In de Landwinkel is iedereen welkom voor de lekkerste zuivel, (boeren)kaas, noten en heel veel andere producten.

Streekproducten en specialiteiten

Heeft u onze specialiteiten al geproefd? Bijvoorbeeld ons Veens Kaatje of vers rund vlees van de koeien die rondom onze boerderij lopen. De Hereford! Ook hebben wij de lekkerste kazen voor u uitgezocht. En wist u dat er in onze beleeftuinen veel bloemen, groenten en fruit te vinden is die u zelf kunt plukken of snijden? We vertellen u graag meer in onze Landwinkel, want er zijn veel heerlijke streekproducten die op onze boerderij of bij collegaboeren met zorg voor mens, dier en milieu worden gemaakt en geteeld.

Openingstijden

Maandag - zaterdag van 9:00 - 17:00 uur

Datwordtsmullen
rode bieten Eekhoeve

Nu in onze moestuin

Kom zelf oogsten & plukken ¬† Diverse soorten sla Knolselderij¬† Spinazie Prei Boerenkool Palmkool winterwortels Pompoenen Diverse soorten plukbloemen Kom groente oogsten in onze beleeftuin! Gezelliger en verser kun je…

Lees verder

Dat zijn de kadopakketten van de Eekhoeve. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Vol smaakvolle producten, voor elke gelegenheid geschikt. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kerst- of kadopakket.

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

landwinkel@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561