Ga voor puur in onze Landwinkel

Met trots presenteren wij u onze pure producten! Scharreleieren, vlees, boerenkaas, groente, fruit en echt boerenijs. Daarnaast zijn er nog veel meer bijzondere producten met de allerbeste smaak, kwaliteit en een goed verhaal in onze Landwinkel.

In de Landwinkel is iedereen welkom voor de lekkerste zuivel, (boeren)kaas, noten en heel veel andere producten.

Streekproducten en specialiteiten

Heeft u onze specialiteiten al geproefd? Bijvoorbeeld ons Veens Kaatje of vers rundvlees van de koeien die rondom onze boerderij lopen. De Hereford! Ook hebben wij de lekkerste kazen voor u uitgezocht. En wist u dat er in onze beleeftuinen veel bloemen, groenten en fruit te vinden is die u zelf kunt plukken of snijden? We vertellen u graag meer in onze Landwinkel, want er zijn veel heerlijke streekproducten die op onze boerderij of bij collegaboeren met zorg voor mens, dier en milieu worden gemaakt en geteeld.

Openingstijden

Maandag - zaterdag van 9:00 - 17:00 uur

Dat wordt smullen
Bonbon

Ambachtelijk gemaakte Bonbons!

Nieuw! Naast onze heerlijke boeren delicatessen, boerenkaas, zuivel, varken, rund en kippenvlees. Verkopen we nu ook handgemaakte Bonbons van Chocolatier Albért.  Met 12 heerlijke smaken hebben we voor ieder wat…

Lees verder

Dat zijn de kadopakketten van de Eekhoeve. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Vol smaakvolle producten, voor elke gelegenheid geschikt. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, kerst- of kadopakket.

De Eekhoeve

Dijkstraat 115, Veenendaal

Mail ons

landwinkel@eekhoeve.nl

Bel ons

0318 - 550 561